Toimitusehdot

Tilaukset otetaan vastaan saapumisjärjestyksessä puhelinnumeroon 014 826 155, ja kaikki tilaukset kirjataan ylös toimitusta varten. Tilaukset tulee tehdä puutarhan aukioloaikoina, ma–pe 8.00–20.00 ja la–su 8.00–18.00.  Asiakas voi noutaa tuotteet joko puutarhalta tai Vaajakosken S-market Vaajalan pihassa sijaitsevasta myyntipisteestä. Vaihtoehtoisesti asiakas voi tilata tuotteille kotiinkuljetuksen.

Nouto puutarhalta:

Puutarhalta noudettaessa keräyspalvelu on ilmainen. Tuotteet kerätään valmiiksi laatikoihin / kasseihin, ja asiakas noutaa tuotteet puutarhan noutopisteestä. Noutoaikataulu sovitaan tilausvaiheessa.

Maksu tapahtuu ensisijaisesti pankkikortilla. Asiakas saa halutessaan ostoksistaan normaalin kassakuitin.

Nouto Vaajakosken myyntipisteestä:

Vaajakosken myyntipisteestä noudettaessa keräyspalvelu on ilmainen. Tuotteet toimitetaan Vaajakoskelle noudettavaksi muiden kuormien yhteydessä muutaman arkipäivän aikana tilauksesta. Asiakkaalle ilmoitetaan tekstiviestillä, kun tuotteet ovat noudettavissa. Tuotteet tulee noutaa viimeistään seuraavana päivänä ilmoituksesta.

Maksu tapahtuu ensisijaisesti pankkikortilla. Asiakas saa halutessaan ostoksista kuitin joko sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Kuljetuspalvelu:

Palvelun hinta määräytyy etäisyyden mukaan puutarhalta (Saakoskentie 244) seuraavissa kolmessa eri vyöhykkeessä, max. 30 km puutarhalta ajokuntoista tietä pitkin. 

0–10 km 5,90 € / toimitus

10–20 km 9,90 € / toimitus

20–30 km 14,90 € / toimitus

Hinnat sisältävät pakkauskulut ja kuljetuksen tilattuun osoitteeseen.

Tuotteet pyritään toimittamaan asiakkaalle seuraavana arkipäivänä klo 8.00–20.00 välisenä aikana.

Tilauksen tehdessään tilaaja sitoutuu olemaan vastaanottamassa tuotteet tilaukseen annetussa osoitteessa. Toimittaja ilmoittaa puhelimitse arvioidun toimitusajan toimituspäivänä. Tilaukset toimitetaan suuntakuormina, jolloin järjestys ei välttämättä ole sama kuin tilausjärjestys.

Maksu suoritetaan tilauksen luovutusvaiheessa pankkikortilla. Kuitin ostoksesta asiakas saa halutessaan joko sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Tuotteemme ovat eläviä kasveja eli elintarvikkeisiin verrattavissa olevia tuoretuotteita. Huomaathan, että tuoretuotteilla ei ole kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta. Nettisivuilla sekä julkaistuissa tulosteissa olevat kuvat eivät välttämättä täsmää väreiltään aivan toimitettaviin kukkiin. Pyrimme kuitenkin antamaan mahdollisimman totuudenmukaisen kuvauksen kukkien väreistä ja toteuttamaan asiakkaan toiveet niin hyvin kuin pystymme tilauksen yhteydessä.

Puutarha Suokukka Ay ei tallenna tilaajan tietoja eikä luovuta niitä kolmansille osapuolille.

Puutarha Suokukka Ay pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.