Torstai 30.4.2020

Vapun aatto ja meidän kesäkauden aatto…no nyt on aattoa kerrakseen. Kevätkausi on nyt meidän osalta taputeltu ja siirrymme innolla kesäkauteen huomenna. Huomenna on siis se päivä, kun puutarha avaa jälleen ovensa ja toivottaa ilolla kaikki asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan tämän kesän lajikkeistoon. Ja paljonhan niitä lajeja onkin..miten niitä voikin olla niin paljon?! Muutamat vanhat lajit on poistettu valikoimasta, kuten esimerkiksi Morsiushuntu. Näiden poistuneiden lajien paikka ei toki jää tyhjäksi, vaan se mahdollistaa aina jonkun uuden lajikkeen valinnan. Ja uusia lajeja/lajikkeita on tänäkin vuonna, mutta niistä saat tarkempaa tietoa Tuotteiden Uutuudet kohdasta.

Puhutaanpa hiukan Koronasta…tai no ei ihan juuri siitä, mutta kyseisen viruksen aiheuttamista muutoksista meidän jokaisen toiminnassa. Mekin täällä puutarhalla haluamme taata teille kaikille turvallisen ja terveellisen asioinnin myymälässämme. Ja toivommekin, että nämä kohta mainitsemani kukkien hankintatavat mahdollistavat jok`ikiselle teille mahdollisuuden saada kukkia iloksenne tänäkin kesänä.
1.Puutarhalle vaan. Puutarha on siis auki ihan perinteiseen malliin ja tänne saa tulla ostoksille ihan kuten ennenkin. Puutarha tarjoaa kaikille asiakkaille mahdollisuuden käyttää kertakäyttöhansikkaita. Myös käsidesiä on saatavilla ja perinteiseen käsien pesuunkin on mahdollisuus. Muistetaan toki tulla terveinä ja vältetään liikkumista liian lähellä kanssaihmisiä. 2.Tilauspalvelu kotiinkuljetuksella. Nettisivuiltamme löydät kohdan Tilauspalvelu, jossa on luetteloitu hintoineen tämän kauden kasvit ja muut tuotteet. Sieltä voit kätevästi valikoida haluamasi tuotteet ja pirauttaa sitten puutarhalle ma-pe 8.00-20.00 ja la-su 8.00-18.00. Me keräämme tuotteesi, lastaamme ne mahdollisuuksiemme mukaan jo seuraavana arkipäivänä autoon ja tuomme kertomaasi osoitteeseen. Maksu tapahtuu (mieluiten) pankkikortilla, kun tuomme kukat. Muistathan tutustua toimitusehtoihin. 3.Tilauspalvelu noutopisteeseen. Vaihtoehtoisesti voit tilata tuotteet valmiiksi kerättynä noutopisteeseen, josta voit vain hakea ja maksaa tuotteet ilman, että tarvitsee itse käydä kasvihuoneessa. Noutopisteet löytyvät puutarhan pihasta sekä Vaajakoskella sijaitsevan S-market Vaajalan pihassa olevan myyntipisteemme vierestä.

Huomenna nähdään. No, jos ei vielä huomenna…niin varmasti jossain vaiheessa kesää kuitenkin. ja jos ei nähdä, niin kuullaan. Jookosta joo?? Sillä me turkoosipaitaiset olemme täällä valmiina auttamaan ja palvelemaan teitä tämän kesän kukka-asioissa.
Puutarhuri will be back