Torstai 16.6.2022

Apua! Siis tää myyntikausihan alkaa olemaan kohta paketissa. Mihin tämä aika taas on mennyt? Vastahan me avattiin ja nyt on pöydät jo siihen malliin alkaneet tyhjentyä, että ne ovet on tullut aika laittaa kiinni. Mutta on meillä tässä vielä ainakin reilu viikko aikaa. Kukkiakin on vielä sen verran jäljellä, että jos et vielä ole käynyt niitä hankkimassa, niin nyt kipin kapin kohti puutarhaa.

Pikkusen tästä kaudesta…
Kesähän starttasi suht viileissä keleissä ja useammat yöt olivat pakkasen puolella, mikä aiheutti hieman hitaan alun. Mutta huoli ei ollut suuri, sillä valoa saatiin kuitenkin riittävästi ja kukat kasvoivat ja tulivat kukkaan ajallaan. Kausi on ollut mukavan tasainen, eikä suurempia kiirepäiviä ole ollut. Eli vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin: Teettekö töitä yölläkin? EI, tänä vuonna ei tarvinnut. Ehdittekö nukkua ollenkaan? KYLLÄ, tänä vuonna olemme nukkuneet. Hyvä kesä on siis ollut.

Tämän kesän suosituimmat kukat -listan kärkeen laittaisin ehdottomasti Siniviuhkan. Ja hyötykasvithan pitävät edelleen pintansa ja taimet ostetaan nykyään jo hyvissä ajoin toukokuussa, että sadosta päästään nauttimaan mahdollisimman nopeasti.

Mutta kuten jo aiemmin mainitsin, vielä on ainakin ensi viikko aikaa tulla ostoksille. Juhannusviikolla palvelemme Ma-To 8.00-20.00 ja Pe 8.00-13.00. Lauantain ja sunnuntain vietämme juhannusta kukin tahoillamme…toki käymme mahdolliset jäljellä olevat kukkaset tarvittaessa kastelemassa. Ja jos tilanne sen vaatii avaamme puutarhan ovet vielä hetkeksi, mutta siihen en vielä osaa antaa vastausta. Mä toivottelen jo nyt etukäteen Hyvät Juhannukset kaikille!
Palaan asiaan…