Tiistai 27.4.2021

Västäräkistä vähäsen. Täällä noita keikkupyrstöjä on tepastellut jo jonkin aikaa. Pääskysiä odotellessa…
Puutarhalla ollaankin jo pikkuhiljaa siirtymässä kevään kasvatuskaudesta kesän myyntikauteen. Moni varmasti onkin jo huomannut, että Myyntipiteemme Vaajakoskella on ollut avoinna jo muutaman päivän ja mukavastihan siellä on orvokkikauppa alkanut sujumaan tämän hetkisistä viileistä keleistä huolimatta. Tukkukuormia on kuskattu myöskin jo viikon päivät.

Puutarhalla hoidellaan vielä viimeisiä istutuksia ja kylvöjä ja tokihan hoitotyöt jatkuvat koko myyntikaudenkin ajan. Nyt ennen ovien avaamista on vielä siivoilu ja järkkäilyhommia, jotta saadaan kasvihuoneet sille mallille, että te asiakkaatkin mahdutte turvallisesti kulkemaan. Puutarha aukeaa tähän kauteen vappuna 1.5 klo 8.00. Tervetuloa tutustumaan tämän kesän valikoimaan ja ehkäpä tekemään jo ostoksiakin. Tähän aikaa kukassa ovat lähinnä orvokit, mutta löytyy myös kukkivaa Pelargoniaa, Ruusubegoniaa, Lumihiutaletta ja joitain amppeleita. Useat yrttien taimet ovat myös jo hyvän kokoisia.
Aloitetaanhan kesä 2021 turvallisissa merkeissä kanssaihmisiä ajatellen. Huolehditaan käsihygieniasta ja turvaväleistä, kuten olemmekin jo kuluneen vuoden aikana tottuneet.

Toimimme tänäkin kesänä viimekesän tapaan eli tässä nämä vaihtoehtoiset ostostavat:
1.Puutarhalle vaan. Puutarha on siis auki ihan perinteiseen malliin ja tänne saa tulla ostoksille ihan kuten ennenkin. Käsidesiä on saatavilla ja perinteiseen käsien pesuunkin on mahdollisuus. Muistetaan toki tulla terveinä ja vältetään liikkumista liian lähellä kanssaihmisiä.
2.Tilauspalvelu kotiinkuljetuksella. Nettisivuiltamme löydät kohdan Tilauspalvelu, jossa on luetteloitu hintoineen tämän kauden kasvit ja muut tuotteet. Sieltä voit kätevästi valikoida haluamasi tuotteet ja pirauttaa sitten puutarhalle ma-pe 8.00-20.00 ja la-su 8.00-18.00. Me keräämme tuotteesi, lastaamme ne mahdollisuuksiemme mukaan jo seuraavana arkipäivänä autoon ja tuomme kertomaasi osoitteeseen. Maksu tapahtuu (mieluiten) pankkikortilla, kun tuomme kukat. Muistathan tutustua toimitusehtoihin.
3.Tilauspalvelu noutopisteeseen. Vaihtoehtoisesti voit tilata tuotteet valmiiksi kerättynä noutopisteeseen, josta voit vain hakea ja maksaa tuotteet ilman, että tarvitsee itse käydä kasvihuoneessa. Noutopisteet löytyvät puutarhan pihasta sekä Vaajakoskella sijaitsevan S-market Vaajalan pihassa olevan myyntipisteemme vierestä.

Nähdään pian!