Sunnuntai 9.7.23

Täällä ollaan (ja tässä hirveä vilkutus tietokoneelle, mutta ettehän te tietenkään näe) edelleen ja taas ja vieläkin. Mihinkäs minä kotoani lähtisin. Jaa, että mites Juhannus? No kiitos kysymästä, ihan hyvin mökillä rentoutuessa 🙂 Vaikka tokkiisahan sitä piti välillä käydä kasvihuoneella viimeisiä kukkia kastelemassa, kun niitä sitten tähän viikkoon asti kuskattiin Vaajakosken myyntipisteelle myyntiin. ja siksipä vähän tänne ny tulinkin, kun siis Vaajakosken myyntipistehän myi kauden viimeiset kukkaset eilen. Tytöt tekivät hienon kesän Vaajakoskella ja malttoivat jatkaa vielä, kun me muut jo vetäydyttiin lomille. Eilen illalla kuitenkin portit suljettiin tämän kesän osalta viimeisen kerran ja huomenna olisi sitten tarkoitus mennä purkamaan myyntikoju pois. Kiitos S-market Vaajalalle, kun antoivat taas kerran meille mahdollisuuden tuoda kukat lähemmäksi teitä. Kiitos kaikki te Vaajakoskella asioineet. Saimme teiltä paljon positiivista palautetta…kiitos!

Nii ja mitäs nyt? No lomaillaan, lomaillaan ja vähän lomaillaan vielä, kun nää kelit suosii. Ja sitten huonojen tai viileiden ja sateisten kelien osuessa kohdalle saatetaan pyörähtää pikkusen kasvihuoneessa siivoilemassa. Joo-o, kyllä kai me ny tänä vuonna kerrankin voitas siivota huoneet ennen ensi kesän pistokkaiden saapumista. Mä oon sitäpaits jo alottanu sitä ja yks huone on ihan muutamaa imurin vetäsyä vaille valmis 🙂 Toisesta tunnelista olis otettava muovit pois, mutta niilläkään ei mikään kiirus ole, kunhan ennen lumia. Nautitaan nyt, kun vielä maltetaan.

Nyt on tullut aika kiittää ja kättä puristaa. KIITOS Mänttä ja Kuhmoinen, tulemme torille taas ensi vuonna. KIITOS S-market Petäjävesi ja S-market Vaajala, kun annoitte meille mahdollisuuden tuoda kukkiamme lähemmäksi asiakkaita. KIITOS kollegat, taimitoimittajat ja tukkuasiakkaat, on ilo tehdä yhteistyötä kanssanne. KIITOS kaikki te ihanat asiakkaat, saimme hurjasti positiivista palautetta. Ja KIITOS meidän tämän kesän tiimille.

See you!!!