Sunnuntai 24.4.2022

Ohhoh…alkaa kevät jo olemaan pulkassa.
Puutarhalla istutuskausi on sujunut kuten aiempinakin vuosina. On kylvetty, istutettu, latvottu, kasteltu, järjestelty, siivottu, suunniteltu. On naurettu ja itketty, mietitty ja tuumittu, iloittu ja viihdytty sekä kaikkea mahdollista. Kaikkinensa kevät on kulunut todella nopeasti ja huomaamatta. Mutta kaikki tarpeelliset hommat on saatu tehtyä eli alkaa olemaan loppurutistusta vaille.
Ei voi muuta sanoa kun, että hyvä meidän tiimi. Nyt samalla tsempillä kohti kesää ja myyntikautta.
Viikon päästä onkin siis aika avata ovet tulevaan kesään.

Kyllä, luit ihan oikein. Vappuna 1.5 puutarhan kesäkausi starttaa ja ovet aukeavat aamulla klo 8.00. On siis tullut aika miettiä minkähänlaista kukkasta sitä tänä kesänä pihalleen ja terassilleen laittaisi. On siis hyvä aika tulla puutarhalle fiilistelemään tulevaa kesää ja katsastamaan tarjolla olevat tuotteet. Kasvihuoneessa on tähän aikaan jo muutakin väriä kuin vihreää. Orvokit ja orvokkiamppelit ovat jo hyvässä kukassa. Kukkivia yksilöitä löytyy toki myös muistakin kukista, kuten esim. Jalopelargoniasta, Pelargoniasta, Lumihiutaleista ja muutamista amppeleista. Joten tervetuloa.

Vieläkö tähän muutama sananen siitä Koronasta täytyy laittaa? Ei enää.
Vai olisikohan se jo nyt niin, että voisimme todeta sen olevan edes suurin pirtein ohi? Kyllä, nyt näyttää hyvältä.
Oltaisko tänä kesänä jo ihan “normaalisti”? Kyllä

Tilauspalvelu kotiinkuljetuksella jää kuitenkin palveluihimme.
Eli nettisivuiltamme löydät kohdan Tilauspalvelu, jossa on luetteloitu hintoineen tämän kauden kasvit ja muut tuotteet. Sieltä voit kätevästi valikoida haluamasi tuotteet ja pirauttaa sitten puutarhalle ma-pe 8.00-20.00 ja la-su 8.00-18.00. Me keräämme tuotteesi, lastaamme ne mahdollisuuksiemme mukaan jo seuraavana arkipäivänä autoon ja tuomme kertomaasi osoitteeseen. Maksu tapahtuu (mieluiten) pankkikortilla, kun tuomme kukat.
Voit tilata tuotteet valmiiksi kerättynä myös Vaajakosken toimipisteellemme.
HUOM! Muistathan tutustua toimitusehtoihin.

Ihanaa kesää ja nähdään viikon kuluttua!