Perjantai 24.2.23

No hei kaikille. Kirjoitinhan, että palaan asiaan tällä viikolla ja tässä sitä nyt taas raapustetaan. Ihanan ensimmäisen työviikon viimeinen päivä meneillään. Muutama tunti kun vielä painetaan hommia, niin sitten höllätään viikoksi. Toki paikalla täytyy olla…on kasteluja ja lämmityksen valvomista ja allekirjoittanut meinas hiukan kylvääkin loman aikana. Mutta on tullut tavaksi, että pidetään koulujen talvilomaviikko aina vapaata…onhan se kiva, että lapselliset työntekijät saavat nauttia lomasta yhdessä lasten kanssa. Jatketaan sitten taas seuraavalla viikolla.

Mutta mitä kaikkea sitä on tällä viikolla tehtykään. Maanantaina taimikuormaa odotellessa vähän siivoiltiin ja täytettiin viimeisiä ruukkuja turpeella. Ja AH sitä ihanuutta, kun ensimmäiset pikkuiset vauvataimet saapuivat 🙂 Viikon loput päivät onkin sitten vietetty istutusten parissa. Ensin “tökittiin” orvokit ruukkuihin ja osa amppeleihin. Siellä ne nyt kasvaa isoiksi ja n.2kk:n päästä ensimmäiset ovatkin jo muuttovalmiita. Orvokkien parista siirryimme toiseen huoneeseen istuttamaan loput tulleet taimet. Istutettiin Pelargonioita, Hopeaputouksia, Murattia, Markettaa ja paljon erilaisia amppelikukkia, kuten esim. Petuniaa, Lumihiutaletta, Verbenaa, Huovinkukkaa yms. Tänään, kun kaikki tämän viikon istutukset on saatu hoidettua, ehditään loppupäivä vielä valmistella talviloman jälkeistä työviikkoa. Meille on tullut siis kesä…okei, no kevät ainakin. Kasvihuoneissa(parissa) vihertää ja tuoksuu jo mukavasti keväälle. Nyt vaan toivotaan aurinkoisia ja mukavan leutoja kevätpäiviä, niin saadaan kukat viihtymään ja kasvamaan.

Nyt puutarhuri haluaa toivottaa kaikille ihania aurinkoisia talvilomapäiviä. Nauttikaahan luonnosta ja perheestä! Palailen kirjoittamishommiin taas, kun on sopiva hetki ja jotain asiaa jaettavaksi 🙂