Perjantai 23.6.23

No mutta hyvää huomenta. Tulin, kun varottelinkin. Se on hitsit sellanen juttu, että vetäsin tossa aamulla viimeisen kerran turkoosin päälle…ihan on kiva väri, mutta mielellään sitä välillä jotain muutakin väriä ylleen laittaa. Kohta meinaan mennä vielä viimeisen kerran avaamaan kasvihuoneen ovet. No eihän se oikeesti tän kesän viimenen kerta oo, mutta tällä hetkellä tuntuu ihan hyvältä sanoa niin 🙂 Tokihan me availlaan ovea vielä useaan otteeseen tämän kesän aikana, mutta vain siivous- ja järkkäilymielessä. Tänään siis ovet auki vielä iltapäivä yhteen ja kun viisarit on ykkösessä ja kahessatoista, nii me toivotetaan hyvää Juhannusta ja kiitetään kaikkia puutarhalla asioineita ja lähetään menee…eiku rauhoitutaan juhannuksen viettoon.

Mukava oli meidän kesä taas tänäkin vuonna. Kaikki te ihanat vanhat asiakkaat. Oli mukava tavata, suunnitella kesän kukkasia ja rupatella edellisvuoden onnistumisista ja epäonnistumisista sekä vähän aiheen vierestäkin. Kaiken tämän rupattelun jälkeen maailman täytyy taas olla hitusen parempi paikka elää 🙂 Oli myöskin ilo tavata se suuri määrä uusia kasvoja, ensikertalaisia, jotka poikkesivat kukkaostoksille tai kahville. Toivottavasti saamme tavata vielä ensi kesänäkin 🙂 Ja hei, te ihanat meidän tiimiläiset…kuinka voisinkaan kyllin kiittää. Ilman tätä tiimiä ja sen voimaa ei kesästä kyllä tulis hevonkukkua. Me ollaan todellakin ansaittu päästä nyt lomalle ja huilimaan. Sen verran on painettu menemään ja vuodatettu verta, hikeä ja kyyneliä…ilon ja hauskuuden kyyneliä enimmäkseen. Toivottavasti ei jäänyt kovin pahoja traumoja, kun mielelläni teitä taas ensi keväänä näkisin kasvihuoneella pyörimässä 🙂

Nyt on tullut mun aika hiljentyä ja vetäytyä lomalle…ainakin ny pariks päiväks 😀

Ps. Muistattehan, että Vaajakosken myyntipiste jatkaa myyntiä vielä juhannuksen jälkeen, niin kauan kuin kukkia riittää. Jos siis juhannuksen jälkeen tulee yht´äkkisiä kukkatarpeita, niin suunnistakaapa sinne.