Maanantai 29.5

Mitä, mitä, mitä? Sehän on kohta jo kesäkuu. Puutarhurin päivät ja kuukaudet menee niin vauhdilla, ettei oikein perässä pysy. Mutta asennutaan nyt siis siihen, että virallinen kesä alkaa ja lämmintä tulee…toivottavasti ainakin saadaan vielä nauttia samanlaisista lämpimistä keleistä kuin keväälläkin.

Tämä toukokuu on ollut puutarhalla ja Vaajakosken myyntipisteellä todella vilkas. Vaajakosken pistettä on jouduttu täydentämään lähes päivittäin ja joidenkin lajikkeiden osalta joudumme myymään jo EI OOta. Mutta onhan tässä tarkoituskin saada pöydät ja huoneet tyhjiksi ennen juhannusta. Tämä tuli vaan niin äkkiä 😀 Vauhdikkaasta alusta huolimatta, kukkia ja taimia on vielä paljon jäljellä. Joten sinäkin, jonka terassin ruukut ja kotikasvihuone on vielä tyhjillään, löydät varmasti meiltä niihin sopivaa täytettä. joten huoli pois…kaikille riittää kyllä 🙂

Lopuksi vielä…Onnea kaikille koululaisille lukuvuoden päättymisestä ja onnea uusille ylioppilaille ja ammattiin valmistuville. Ihanaa kesälomaa!!

Nähdään kasvihuoneilla!