Maanantai 27.5.24

Huomenta kasvihuoneelta. Aurinko paistaa, linnut laulaa ja liikenne on vilkas ysitiellä…uusi viikko on taas alkanut. Täällä on jo tovi tehty hommia. Viime viikko oli kiireinen, kuten arvata saattaa, niin piti tulla vähän järkkäileen. Kukka-autokin starttasi kahdeksan huiteilla kohti Jämsää ja Keuruuta tyhjentämään eilen kuormattua lastia 🙂 Tänään on tiedossa taas uusien kuormien lastausta.

Kuten jo kirjoitin, niin viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet aika vilkkaita. Piha on ollut täynnä autoja aamusta iltaan ja kasvihuoneessa pöydät ovat tyhjentyneet vinhaa vauhtia…mikä tuntuu tietenkin oikein mukavalle, ainakin puutarhurin mielestä. Pöytien tyhjentymisen myötä kukkien harventaminen on onnistunut hyvissä ajoin ja näin ne pääsevät kasvamaan paremmin. Muutamien kukkien kohdalla myymme jo EI OOta ja joitakin lajikkeita on vain muutamia jäljellä, mutta kyllä näitä täältä vielä löytyy.

Odotammeko tänäkin kesänä kymmenettä päivää? Vai uskaltaisimmekohan jo luottaa, että tämän kevään/kesän kylmät yöt on ohi?Lämmintähän se ainakin lupailee, että eiköhän me vaan alettas koristaan terassit ja pihat kesäkuntoon…niin ja juhlakuntoon, ku ensi viikonloppunahan on juhlien aika. Kotikasvihuoneisiin ja kasvimaillekin löytyy vielä täytettä. Tervetuloa ostoksille!!

Täällä nähdään 🙂