Maanantai 21.6.2021

Viimeistä viedään…nimittäin viikkoa. Kesä täällä puutarhalla on mennyt kokolailla helteisissä tunnelmissa. Kesän ensimmäiset helteet toukokuussa sai pihan ja puutarhan laittajat liikkeelle, joten kasvihuoneet alkoivatkin tyhjentyä hurjaa vauhtia. Samainen helle on pitänyt puutarhurinkin kiireisenä, sillä kastella on saanut jopa useita kertoja päivässä. Kesä 2021 on mennyt kaikkinensa hienosti ja tasaisesti. Kukkia ja taimia on riittänyt (tai niin luulisin) kaikille ja saamamme palaute on ollut positiivista eli siltäkin osin hyvin onnistunut kausi.

Puutarha on avoinna vielä siis tämän viikon ja perjantaina eli juhannusaattona laitamme ovet kiinni ja painumme hetkeksi hengähtämään ennen syksyn siivous-/remontointikautta. Jos kuitenkin jotain kukkia vielä huomaa tarvitsevansa, niin Vaajakosken myyntipisteemme palvelee juhannuksen jälkeenkin normaalein aukioloajoin niin kauan kuin kukkia riittää.

Kiitos jo etukäteen kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille. Nähdään taas ensi vuonna. Ja muuten silloinhan onkin puutarhan 20v. juhlavuosi…Mitähän jännää sitä keksiskään.

Terkuin
Ihan jo pikkusen lomaa odottava puutarhuri =)