Lauantai 11.5.24

Aurinkoista lauantai huomenta itse kullekin. Kausi on alkanut mukavasti vaihtelevissa säissä. Avauspäivän kesäisen lämpimästä päivästä tämän viikon viileyteen ja yöpakkasiin. Mutta josko ne yöpakkaset olisi jo takanapäin ja päästäisiin taas kesän makuun. Ensi viikollehan se jo lupaili oikein mukavia kesäisiä päiviä 🙂 Että eiköhän tässä jo uskalla sanoa, että kesä on tullut.

Huomenna on muuten äitienpäivä. Täältä kasvihuoneesta löytyis vaikka mitä ihanaa äideille ja mummoille. On ruusuja, hortensioita, isoja amppeleita ja paljon muuta ja jos ei osaa päättää, niin aina on mahdollista ostaa lahjakortti…ja antaa äidin itse valita. Tai mitä jos nappaiskin äidin mukaan ja tarjois siinä kukkien ihastelun lomassa jätski-/pullakahvit Kahvila Jääkukassa? Ei sekään hullummalta kuulosta…eihän? Niin tosiaan…kahvila aukesi helatorstaina ja nyt avoinna joka päivä klo 10.00-18.00 juhannukseen saakka. Kahvilan yläkerrassa toimiva käsityöpuoti ja kirppis on auki perjantaista sunnuntaihin kahvilan aukioloaikojen mukaisesti.

Ensi viikon perjantaina eli 17.päivä vietetään Kauniisti Kotimaisen järjestämää valtakunnallista Käy Kasvihuoneeseen -päivää. Siihen päivään on meilläkin keksitty vähän oheistoimintaa. En kerro siitä sen enempää…tule itse katsomaan 🙂

Torikausi on alkanut tällä viikolla. Puutarhan kukka-auto löytyy keskiviikkoisin Petäjäveden S-marketin pihasta klo 8.30-17.00, perjantaisin kurvaamme Mäntän torille 9.00-12.00 ja lauantaisin kukkiamme löytyy Kuhmoisten torilta 9.00-14.00. Jos siis et viitsi lähteä puutarhalle asti, niin torilla tavataan 🙂

Siltä varalta, että tätä nyt lukee joku joka ei ole meillä koskaan käynyt, voisin kertoa jotain. Meillä on muutakin kuin kukkia. Meillä on lapsille Mukulamesta, jossa on hiekkalaatikko leluineen, keinut ja tietenkin juuri laajennettu polkuautorata. Kahvilan vierestä löytyy Pupula, jossa asuu tällä hetkellä 6 aikuista luppakorvaa ja 12 pientä vauvaluppaa. Eli, kun suuntaat meille kukkienostomielessä, ota toki koko perheesi mukaan ja tulkaa yhdessä viettämään mukava päivä.

Kello alkaa olemaan jo sen verran, että karvakorvat huutavat aamuruokaansa. joten puutarhuripa lähtee tästä kohti uutta päivää ja toivottaa samalla kaikille äideille erittäin Hyvää Äitienpäivää!