Lauantai 9.3.2019

Niin se uusi kausi on taas käynnistynyt. Ensimmäinen kasvihuone laitettiin lämpiämään helmikuun alussa ja nyt lämpöisenä on jo kolme huonetta. Kylvöjä on suoritettu viikottain aina sieltä helmikuun alusta lähtien ja ensimmäisiä kylvöksiä on jo päästy koulimaankin. Timanttikukat, Kesäneilikat ja amppelitomaatit ovat siis jo hyvällä alulla omissa ruukuissaan. Kylvölaatikoissaan kohisten kasvaa myös Petuniaa, Hopealehteä, Kesäleimua, Samettiruusua ja paljon erilaisia yrttejä. Niidenkin koulimisen aika tulee maaliskuun aikana.


Pistokkaita on haettu ja istutettu jo tuhansia. ja niitäkin lisää noudetaan joka viikko. Seuraavan taimikuorman hakuun startataan jo tulevana maanantaina ja niinpä heti tiistaina päästään taas laittamaan sormet multaan. Tällä hetkellä pidetään huolta jo kasvihuoneissa kasvavista taimista eli Pelargonioista, erilaisten amppelikukkien taimista ja tietenkin kevään ykkössuosikeista eli Orvokeista.
Uurastus täällä puutarhalla jatkuu vilkkaana. Toivotaan, että saadaan lämmin ja aurinkoinen kevät ja kaikki taimet hyvään kasvun vauhtiin.
Puutarhuri palaa asiaan 🙂